Steven Kroesbergen is een gedegen en pragmatische juridische professional en marathonloper, met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie. Steven heeft ervaring met complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten onder meer opgedaan bij een grote internationale financiële instelling en een internationaal actief advocatenkantoor.

Ook heeft Steven Kroesbergen ervaring met projectmatig werken. Zo is Steven betrokken geweest bij de implementatie van de PSD2 bij een financiële instelling.

Als marathonloper heeft Steven meerdere nationale en internationale hele en halve marathons voltooid. Voor het lopen van een marathon is discipline en doorzettingsvermogen nodig. Steven durft van zichzelf te stellen dat hij een echte doorzetter is. Discipline en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die ook zijn terug te vinden in de wijze waarop Steven Kroesbergen zich voor zijn opdrachtgevers inzet.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven Kroesbergen de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden succesvol afgerond.

Steven heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• insolventierecht

• verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Steven Kroesbergen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem nu contact op