Steven Kroesbergen is een gedegen en pragmatische juridische professional met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie. Steven heeft ervaring met complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten onder meer opgedaan bij een grote internationale financiële instelling en een internationaal actief advocatenkantoor.

Ook heeft Steven Kroesbergen ervaring met projectmatig werken. Zo is Steven betrokken geweest bij de implementatie van de PSD2 bij een financiële instelling.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven Kroesbergen de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden succesvol afgerond.

Steven heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• insolventierecht

• verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Steven Kroesbergen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem nu contact op