Steven is een gedegen en pragmatische advocaat die ook op interim basis beschikbaar is, met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie. Steven heeft ervaring met complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten opgedaan bij een  internationale financiële instelling en een internationaal advocatenkantoor.

Ook heeft Steven ervaring met projectmatig werken. Zo is Steven betrokken geweest bij de implementatie van de PSD2 bij een financiële instelling.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden afgerond.

Steven heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• insolventierecht

• verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Steven elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem nu contact op