Ik ben een gedegen en pragmatische juridische interim professional, met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie. Ik heb ervaring met complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten opgedaan bij een  internationale financiële instelling en een internationaal advocatenkantoor.

Ook heb ik ervaring met projectmatig werken. Zo ben ik betrokken geweest bij de implementatie van de PSD2 bij een financiële instelling.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heb ik de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden succesvol afgerond.

Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• insolventierecht

• verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem nu contact op