Steven is een enthousiaste, pragmatische, creatieve en gedreven advocaat en interim jurist met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie.

Als business partner helpt Steven onder meer bij complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten. Dit zowel aan de kant van de kredietverlener als de kredietnemer.

Van Steven kunt u creatieve oplossingen verwachten en een heldere uitleg van moeilijke onderwerpen door zijn uitstekende schrijf- en adviesvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als ervaren langeafstandsloper hardloper heeft Steven meerdere (internationale)) marathons voltooid.  Op 13 oktober 2019 gaat hij van start in de Marathon van Keulen. Een marathon uitlopen kan niet zonder ambitie en doorzettingsvermogen. Over deze eigenschappen beschikt Steven in ruime mate. Steven is er van overtuigd dat zijn ambitie en doorzettingsvermogen ertoe bijdragen dat hij zich ook professioneel altijd volledig inzet om het maximale resultaat voor zijn opdrachtgevers te behalen.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven ook de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden afgerond.

Neem nu contact op