Steven is een enthousiaste, pragmatische, creatieve en gedreven advocaat en interim jurist met kennis en ervaring op het gebied van financieringen (waaronder kennis van LMA documentatie), zekerheden en insolventie.

Als business partner helpt Steven onder meer bij complexe financiële herstructureringen en (internationale) grootzakelijke kredieten. Dit zowel aan de kant van de kredietverlener als de kredietnemer. Daarnaast heeft Steven ervaring met projectmatig werken. Zo is Steven betrokken geweest bij de implementatie van de PSD2-richtlijn bij een grote internationale financiële instelling.

Van Steven kunt u creatieve oplossingen verwachten en een heldere uitleg van moeilijke onderwerpen door zijn uitstekende schrijf- en adviesvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als ervaren langeafstandsloper hardloper heeft Steven meerdere (internationale) marathons voltooid. Een marathon uitlopen kan niet zonder ambitie en doorzettingsvermogen. Over deze eigenschappen beschikt Steven in ruime mate. Steven is er van overtuigd dat zijn ambitie en doorzettingsvermogen ertoe bijdragen dat hij zich ook professioneel altijd volledig inzet om het maximale resultaat voor zijn opdrachtgevers te behalen.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven ook de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden afgerond.

Steven heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

• insolventierecht

• verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Steven elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem nu contact op