Advocaat & Interim jurist2019-01-08T20:34:24+00:00

Steven Kroesbergen

Steven Kroesbergen

Steven adviseert en procedeert als advocaat en interim jurist op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie. Hij heeft op deze gebieden ruime ervaring als advocaat en als interim jurist bij een grote internationale financiële instelling.

Naast de postacademische Leergang Insolventierecht Rijksuniversiteit Groningen heeft Steven ook de Grotius postacademische specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden afgerond.

Steven is fervent marathonloper en heeft op 23 april 2017 de Vienna City Marathon gelopen. Op 29 april 2018 heeft Steven de Haspa Marathon Hamburg gelopen en op 21 oktober 2018 heeft voor de vierde keer in de TCS Amsterdam Marathon voltooid. Op 10 maart 2019 gaat Steven van start in de Zurich Marathon Barcelona.

Het lopen van een marathon kan niet zonder ambitie en doorzettingsvermogen. Over deze eigenschappen beschikt Steven in ruime mate. Steven is er van overtuigd dat ambitie en doorzettingsvermogen ertoe bijdragen dat hij zich ook als advocaat altijd volledig inzet om het maximale voor zijn cliënten en opdrachtgevers te behalen.

Neem nu contact op